Camilla header
1:00 am - 01/01/1970

Lindex Höst

I onsdags över lunchen var jag på Lindex pressvisning för att titta på höstkollektionen. Lindex design utvecklas verkligen för varje säsong, och de är otroligt duktiga på att skapa inspirerande showroom-miljöer. Från att tidigare hitta kanske en eller två saker man gillade i kollektionen finns det nu många plagg, accessoarer och underkläder som känns helt rätt i tiden. Mina favoriter ser ni ovan, fotograferade av mig (!).

Ännu en bra sak med Lindex pressvisningar är att man får träffa Filippa, som förutom att hon är bra på sitt jobb (älska det) även är en otroligt trevlig och härlig tjej. Personer man blir glad av att träffa = träffa de oftare. En enkel ekvation som man tyvärr ofta glömmer bort.

Leave a comment

NEW POST: Columbine - THE ART OF PACKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE