Camilla header
4:56 pm - 09/08/2011

MINIMARKET SS 12 BEAUTY & DETAILS

Jag älskade Minimarkets visning idag. Det var som vanligt fantasifullt och fullt av starka färger och mönster, men mer bärbart än tidigare. Det var enklare att se hur man själv skulle integrera plaggen i sin vår- och sommargarderob.

Håret, makeupen, accessoarerna och själva catwalken (som hade som en pyramid i guld över mitten) såg ut att vara inspirerade av gamla Egypten och Cleopatra (som jag alltid varit fascinerad av) och fulländade visningen. Senast jag såg en liknande makeup- och hårinspiration var på Lanvins visning för några år sedan, men då var det en längre page. Det här var snyggare.

Jag smög in backstage efter visningen för att fotografera makeupen och håret, samt några av de fina accessoarerna och plaggen.

Makeup: Max Factor. Hår: Schwarzkopf

Leave a comment

camilla
camilla- August 11, 2011 at 10:58 am
Kira: Tack för din feedback, jag ska tänka på det och se vad jag kan göra. Jasmin: Tack! Roligt att se dig och fin bild.
Jasmin- August 9, 2011 at 8:03 pm
Kul med ny blogg! Du var så fin idag, bilden ligger uppe nu: http://malmostreetstyle.se/streetstyle/sfw-camilla-astrand Kram!
Kira- August 9, 2011 at 5:43 pm
Hej. Ville bara påpeka något som stört mig på många bloggar nu för tiden. Bilderna på din blogg är helt enkelt för stora. Jag sitter inte med någon mini-pc direkt, jag har ett normal safarifönster på min macbook pro 13' öppet just nu, kan inte göra det större. Men eftersom ni har så enormt stora bilder och den där irriterande bannern längst ner, så får en vanlig bild inte plats i min webbläsare. Det är sjukt irriterande och gör att man faktiskt inte kan titta på bilderna ordentligt utan måste scrolla ner för att kolla på andra halvan av bilden och sen ännu längre ner för att se eventuell bildtext, och då har man glömt bort hur bilden såg ut och då måste man scrolla upp igen och vid det här laget har jag stängt ner bloggen och gjort något annat (eh, förutom just nu, då jag skriver en lång, sur kommentar i stället). Större är inte alltid bättre.
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE