Camilla header
8:47 am - 30/08/2011

The Business of Blogging

För er som är lika intresserade av den affärsmässiga sidan av mode och modebloggande som jag själv är, kan jag verkligen rekommendera den här artikeln från Business of Fashion som en kollega tipsade mig om (de känner mig väl), där man intervjuat Elin Kling om hur hon byggt upp sitt imperium kring sig själv och hennes blogg. Mycket läsvärd om man vill förstå hur det går till bakom Macbook-skärmen.

Min länkfunktion fungerar inte, så här är hela url:en: http://www.businessoffashion.com/2011/08/the-business-of-blogging-elin-kling.html#more-24859

For those of you who, like myself, are interested in the business around fashion and fashion blogs, I really recommend reading this article from Business of Fashion that a colleague sent me. They have interviewed Elin Kling about how she built her empire around herself and her blog. A good read!

Leave a comment

Paula- August 30, 2011 at 7:56 pm
Riktigt grym intervju och precis som du säger är det intressant att läsa om allt bakom.
emmi- August 30, 2011 at 11:42 am
skulle precis blogga om de när jag kikade in här. Håller med dig, den är väldigt intressant och jag får en annan syn på hela utvecklingen
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE