Camilla header
6:36 am - 31/08/2011

NEW HAIR


Igår spenderade jag kvällen hos min frisör Caroline på Salong TID i Stockholm, för att bättra på färgen, göra en rejäl inpackning samt klippa en “gardinlugg” som jag varit sugen på ett tag, speciellt eftersom det är smickrande för min ansiktsform. När eller om jag tröttnar på den klipper jag nog en klassisk lugg, för att ytterligare variera mig. Just under hösten och vintern gillar jag att ha en “riktig” frisyr, eftersom man känner sig lite mer klädd på något sätt.

Yesterday I spent the evening at my hair dresser Caroline to improve the color and cut a fringe that I’ve wanted for a while.

Leave a comment

Lollo- August 31, 2011 at 8:10 am
Skitsnyggt! Passar dig superbra puss!
NEW POST: Columbine - THE ART OF PACKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE