Camilla header
12:10 pm - 11/09/2011

FRIDAY & SATURDAY’S SNAPSHOTS

1. På luncher och efter jobbet försöker jag hinna med andra uppdrag, just nu ägnar jag all min vakna lediga tid ett ett roligt stylinguppdrag där Tiger of Sweden’s fantastiska höstkollektion bidragit med en hel del perfekta plagg. 2. Harper’s Bazaar och Cover fyller på med inspiration. 3. Jag älskar att jag så ofta får hänga med mina vänner i jobbsammanhang. Här med Emma som har fantastiska loafers. 4 & 5. Lördag på Riche med Lisa, Columbine och två enorma Ginos. 5 & 6. När butikerna stängde vägrade vi att gå hem. Här fastande jag utanför fin skyltning på Mrs H. 7. På H&M Trend hittade jag de här tre fina höstplaggen som nu hänger på min garderob och muntrar upp.

Some pictures from my weekend so far – styling work, my favorite magazines, Emma’s amazing loafers, desserts at Riche with Lisa and Columbine, great display window at Mrs H and my latest fall investments from H&M Trend.

Leave a comment

Linnea- September 14, 2011 at 2:10 pm
ÅH SKORNA! Vart kommer de ifrån? De är helt fantastiska!
Sylvia etc- September 13, 2011 at 9:56 pm
really like your shopping picks from h&m trend, very marni-jilsander-céline COOL! look forward to seeing them in an outfit post :)
FASHIONPICS- September 12, 2011 at 5:11 pm
NICE PICS //// FASHIONPICS
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE