Camilla header
7:52 pm - 20/09/2011

NEW IN: BEAUTY


Äntligen har ett av mina favoritmärken när det kommer till hudvård för känslig hy, La Roche-Posay, utökat sitt sortiment med makeup! Mina nya favorit är det här krämpudret som inte innehåller en enda onödig ingrediens samt ger ett jämnt och snyggt resultat. Jag använder dock alltid en puderborste från Laura Mercier istället för svamparna som kommer med i puderdosorna (jag tycker att det blir mer naturligt).

At last one of my favorite brands when it comes to skin care for sensitive skin, La Roche-Posay, expanded its line with makeup! My new favorite is this cream powder that does not contain a single unnecessary ingredient and provides excellent coverage. I always use a powder brush from Laura Mercier, instead of the sponge that comes with (I think the result becomes more natural).

Leave a comment

camilla
camilla- September 27, 2011 at 8:41 am
Isabelle: Säljs på utvalda Apotek, tror att det är samma sak i USA!
isabelle- September 23, 2011 at 11:33 pm
Åh, det måste jag prova! Återförsäljare?! Bor dock i USA så om du vet någon kedja eller hemisda här som säljer märket får du gärna hojta till!
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE