Camilla header
8:26 am - 04/10/2011

SUNNY SATURDAY


I lördags invigde jag och Columbine min terrass med långfrukost som vi köpte med från mitt kvartersfik Frida & jag. En fantastisk solig start på oktober. Jag hade på mig min nya mjuka kamelfärgade kappa som jag är helt förälskad i.

Kappa Sisters, collagetröja H&M Trend, jeans Dr Denim, ballerinas Chanel, väska Chloé och solglasögon Illesteva.

Last Saturday Columbine and I spent the day at my terrace, an amazing and sunny start of October. I wore my new soft camel-colored coat that I am completely in love in. Coat Sisters, collage sweater H&M Trend, jeans Dr Denim, ballerina shoes Chanel, bag Chloé and sunglasses Illesteva.

Leave a comment

Mia- October 6, 2011 at 7:47 am
Perfekt antrekk :)
Nadja- October 4, 2011 at 7:24 pm
Snygg tjej!! Det hamnar i inspirationsmappen!
danneli- October 4, 2011 at 6:30 pm
Åh, ser ut som de perfekta svarta jeansen! Var finns dessa?
NEW POST: BY FUNDA - THIS WEEK’S WISHLIST
VIEW POSTS - VIEW PROFILE