Camilla header
4:15 pm - 30/11/2011

NEW IN


Jag är så glad för mina nya skor som jag fick i present i fredags. Jag har verkligen letat efter ett par klassiska svarta riktigt höga skor med inbyggd platå, som ger mig lite höjd samtidigt som de är snälla mot fötterna. De här skorna är precis allt det. De finns på Zara just nu.

I’m so happy for my new shoes that I got as a present last Friday. I’ve really been looking for a pair of simple black high shoes with a built-in platform, which would give me some height while still being kind to my feet feet. These shoes fulfill all of the wishes above. They are available at Zara right now.

Leave a comment

Julie- December 1, 2011 at 12:32 pm
They look cool. http://juliethomassen.blogspot.com/
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE