Camilla header
9:55 am - 19/12/2011

RB DESIGN SHOP

Jag är nog inte den enda som kan tycka att det är med blandade känslor man lägger ner mycket pengar på fina julklappar till sina nära och kära. Visst är det fantastiskt att få ge julklappar, men samtidigt vet man att det är så otroligt många andra som behöver de pengarna. En bra kompromiss är att köpa så många julklappar som möjligt på Rädda Barnens designshop. Här finns många fina saker man gärna skulle vilja få själv, där en stor del av pengarna går till Rädda Barnen. I det här spa-kitet från Björk & Berries (ett av mina favoritmärken) som är ihopsatt speciellt för Rädda Barnen går 325 av 595 kr till Rädda Barnen. Det finns även fantastiska smycken från J.Dauphin och mina favoritkoppar från Lovisa Burfitt för Rörstrand samt flera fina inredningsdetaljer och leksaker. Ett litet tips så här i jultider.

I’m probably not the only one with mixed feelings when it comes to spending a lot of  money on Christmas presents for my loved ones, when you know how many people that would need that money a lot more. A good compromise  is to buy as many gifts as possible at Save the Children’s design shop. They have so many great things that I would love to receive myself. When you buy this spa kit from Björk & Berries (one of my favorite brands), which is put together specifically for the Save the Children, 325  SEK of 595 SEK goes to Save the Children. There are also fantastic jewelry from J. Dauphin and my favorite cup from Lovisa Burfitt for Rörstrand, and several other design items.

Leave a comment

NEW POST: Columbine - DINNER TIME IN BARCELONA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE