Camilla header
9:10 pm - 30/12/2011

OFFICE VIEW


Jag har precis som många andra tillbringat mellandagarna med att blicka ut över havet, dock inte Stilla Havet utan Östersjön. Jag har haft introduktionsvecka på mitt nya jobb (som jag redan älskar), och det första jag möttes av var ett skrivbord med en fantastisk utsikt över vattnet och vackra rosor i min favoritfärg. Jag är nu ledig en vecka men längtar redan efter 2012 och att få dra igång PR-avdelningen ordentligt. Känner mig som hemma. xx

I have, just as many others, spent the time between Christmas and New Years by looking out over the ocean, the only differences is that I’ve been looking out over Baltic Sea instead of the Pacific. I’ve had a introduction week at my new job (which I already love), and the first thing I saw was my new desk with a stunning view over the sea and beautiful roses in my favorite color. From today I have one week off, but I can’t wait for 2012 and to get the PR-department really started. xx
Leave a comment

Lollo- December 30, 2011 at 10:05 pm
Åååh Grattis, du kommer gör det så bra!!
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE