Camilla header
3:17 pm - 03/01/2012

EVERYDAY UNIFORM


Min absolut vanligast vardagsoutfit: skinnbyxor i olika färger (ofta från H&M Trend), den enkla vita t-shirten (just nu är även den från H&M Trend) och den perfekta svarta kavajen från Filippa K som känns som en kofta men ser ut som en kavaj. Förra årets bästa köp, alla kategorier. Till det: höga klackar eller knähöga stövlar i ridstövelmodell (jag har alldeles för många snarlika).

My absolute favorite everyday outfit: leather pants in different colors (usually from H&M Trend), a simple white t-shirt (right now my favorite is from H&M Trend as well), and the perfect black blazer from Filippa K, which feels like a soft cardigan but looks like a sharp blazer. Last year’s best buy – all categories. Shoes: high heels from Kurt Geiger or knee-high boots (I have too many).
Leave a comment

NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE