Camilla header
11:12 am - 21/01/2012

NEW START


Nu är jag igång igen! Eftersom ni är världens bästa läsare vet jag att ni har förståelse för att det blev mindre bloggande under de första veckorna på nya jobbet. Jobbet går alltid först. Jag har dock inte glömt er! Varför inte börja med att ni får önska lite inlägg? Mer skönhet, mer outfits, följa med under en arbetsdag, frågestund om något specifikt? I’m all yours.

Klänning Rodebjer, väska vintage.

Now I’m up and running again! Since you are the best readers, I know that you understand that there was less a little blogging during the first weeks of my new job. My job is always my top priority. But I have not forgotten about you, be so sure. Why not start by letting you wish for blog posts? More beauty, more outfits, follow me during a working day, or letting you ask questions about something specific? I’m all yours.

Dress Rodebjer, bag vintage

Leave a comment

Mikaela- January 26, 2012 at 3:21 pm
Jag tycker det är svårt att klä sig formellt för arbetet, uttrycka en professionalism genom mitt klädval, utan att det blir för tantigt och tråkigt och skulle gärna läsa om dina idéer eftersom du verkar ha koll. Nya kombinationer av plagg, vad man ska tänka på när man t.ex. köper kavajer och kostymer, hur man klär upp och ner olika plagg, tips på bra märken etc. Alla jobbar tyvärr inte med kreativa brancher som mode och media utan inom yrken som är klart mer begränsande vad gäller klädmöjligheterna.
Line- January 24, 2012 at 9:53 pm
Hei,legg gjerne ut mer skjønnhets tips,som for eksempel gode ansiktskremer,scrubs og hårprodukter ect. Keep up the good work!
Rebecka- January 24, 2012 at 2:28 pm
Så grymt bra blogg! Jag är sjukt intresserad av att bli pr-.konsult och skulle vara roligt om du visade i bloggen hur en dag på jobbet ser ut:) skulle även vara roligt om du kunde visa din lägenhet. Kram
Anna- January 23, 2012 at 3:45 pm
Det vore kul att se lite detaljer från din lägenhet! Hur du har inrett, kanske några inredningsbutikstips? I övrigt bra blogg, skulle gärna se mer outfits och att du visar dina nya köp :)
Julia- January 22, 2012 at 7:26 pm
"En bild i timmen" under en dag skulle vara kul att se. Även dina fina outfits är en riktig humörhöjare. xx
Laura- January 22, 2012 at 5:55 pm
Fortsätt som du gör bara! :)
fin!
O- January 22, 2012 at 12:17 pm
Tack Camilla för en finfin blogg! Jag gillar den skarpt! Nu när du har börjat jobba på Gant, tycker jag att det vore på sin plats att få en liten guide till hur man klär sig preppy på ett snyggt, lågmält och 'understated' sätt. Jag gillar verkligen den stilen, men är svårt hitta balansen mellan 'tråkigt' och 'för uttänkt'. Hjälp mig =)
kate- January 21, 2012 at 2:03 pm
jeiiii, that's sounds like a good deal. keep up! ;) xx
Linda- January 21, 2012 at 12:48 pm
Skulle vara kul om du kunde ge lite tips om Barcelona. Gärna bra hotell, nöjen, restauranger, cafeéer, shopping, sevärdheter etc. Ge gärna tips om vad man ska UNDVIKA också:). Om du varit i Paris får du gärna skriva lite tips om det också.
NEW POST: Columbine - MIU MIU RESORT 2015
VIEW POSTS - VIEW PROFILE