Camilla header
7:20 pm - 23/01/2012

MONDAY SNAPSHOTS

1. Förutom att jag är omgiven av höstens alla nya kollektioner (som ännu inte visats för press) gömmer det sig även en hel del godbitar från tidigare kollektioner på kontoret. Den här helt fantastiska GANT Collection-kappan i kashmir pryder en av väggarna. 2.På mitt skrivbord ligger mina främsta arbetsverktyg – de svenska modemagasinen. Jag har inte lyckats få dit alla än, men främst ligger Café som pryds av en GANT Rugger-jacka.3. Idag är naglarna målade i nude-färg (från MNY), bästa kontorsfärgen då den håller längst. Tips till alla er hårt arbetande tjejer där ute. 4. Skrivbordet på datorn pryds av min favoritkampanj. 5. Gjorde ett försök att pigga upp den tidiga morgonen (går upp 06.00 nuförtiden..) med ny kritvit tröja och ett halsband som jag fyndat i mitt eget smyckesskrin.

1. Besides that I’m surrounded by the AW 12 collections (which have not yet been presented to press), a lot of amazing pieces from previous collections can be found in our office. This amazing GANT Collection cashmere coat adorns a wall in our office. 2. My main work tools – the Swedish fashion magazines.3. Today, my nails are painted in a nude color (from MNY), which is the best office color since it last longer. Perfect for all you hard working girls out there. 4. My favorite campaign image decorates my desktop. 5. I made an attempt to brighten up the early Monday morning (I get up 6 am these days.. ) by putting on my new white top and a necklace that I found in my my jewelry box. Love it.

Leave a comment

Sandra- January 23, 2012 at 9:22 pm
Hej Camilla! Detta kanske är alldeles för privat, men är du och viktor fortf tillsammans? Stor kram och tack för en grym blogg!
NEW POST: Madelene Billman - Cruising
VIEW POSTS - VIEW PROFILE