Camilla header
1:44 pm - 28/01/2012

CLOSE UP & HONEST


För er som ofta frågar mig om tips på utbildning, karriär, hur det var att plugga mode i Barcelona eller som vill veta lite mer om mig än vad jag visar här i bloggen, läs gärna Michaelas intervju med mig.

(Kanske dock bör tillägga att det där med att vi drack vin hela eftermiddagarna självklart  inte stämmer. Men det är väl de få gångerna det hände som man minns lite mer än alla gånger man satt och pluggade flera dygn i sträck i en lägenhet man delade med tre andra och bara hade råd att äta tonfiskpasta..)

For those of you who often ask me for advice when it comes to education, career and what it was like to study fashion in Barcelona, I can recommend you to read/translate Michaela’s interview with me.
Leave a comment

Fresh Fish- January 30, 2012 at 7:36 pm
Är du Sveriges bästa designer? Nu har det blivit dags att ansöka till Fresh Fish 2012, Sveriges största modemässa och tävling för lovande designers! För sjätte året i rad arrangeras Fresh Fish, Sveriges största modemässa och tävling för lovande designers . Under tre dagar kommer ca 40 utställare få chansen att visa upp sina kollektioner inför ca 4000 besökare, inklusive press och näringsliv. 2012 års mässa kommer att äga rum 9-11 mars i Clarion Hotel Post, ett nyöppnat hotell beläget i centrala Göteborg med en mässhall om 1600 m2. Ansök Ansökan skall bestå av ett personligt brev, CV samt arbetsprover i form av i första hand plaggskisser, illustrationer samt foton. Allt skall samlas i 1 pdf-fil och skickas in senast 31/1. Uttagningen kommer att vara klar den 6/2. De uttagna meddelas via mejl och deras namn kommer att läggas ut på hemsidan. Därför är det viktigt att korrekt information är med i din ansökan. Varje uttagen designer får dessutom chansen att visa upp 1 valfri outfit under kontinuerliga modevisningar under mässans 3 dagar. Ingen rekvisita får ingå i modevisningen. Det ingår också fotografering av lookbook-bilder på den utvalda outfiten tagna av modefotografen Andreas Sundgren, en dvd med inspelat material från visningen skapad av filmkonstnären Sarah Schmidt samt 4 fria mässbiljetter/monter. Sedan 2011 års mässa tävlar utställarna i två olika kategorier: Årets modedesigner och Årets Accessoar/Smyckesdesigner. Vinnarna från respektive kategori erhåller vardera följande priser: Dessa två vinnare erhåller: - 20 000 SEK - Resestipendium till ett värde av 10 000 SEK - Årsabonnemang på WGSN.com (värde ca 160 000 SEK). Deltagande på 2012 års mässa är kostnadsfritt. För mer info om mässan och tävlingen se www.freshfish.se
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE