Camilla header
9:11 pm - 27/02/2012

HOME DETAILS
I helgen har jag haft fullt fokus på att vårpreppa min lägenhet, och en hel del nya saker har inhandlats. Bland annat det här lilla bordet med fjärilsmotiv som fungerar som sängbord/datorbord och nya galgar i pastellfärger. På vardagsrumsbordet ligger både modemagasin, fotoböcker och DN Stockholm (en dagstidningsprenumeration är väl investerade pengar, och är en perfekt start på morgonen. Ju mer man vet, ju bättre beslut kan man ta. Osv).

This weekend I’ve been busy focusing on preparing my apartment for spring, and I’ve found some new things to complete the furniture I already have. Among other things, I found this little butterfly table that I’m using as a bedside table/computer table and new hangers in lovely pastel colors. On my living room table there’s both fashion magazines, photo books and DN Stockholm (a newspaper subscription is money well invested, and a perfect way to start your mornings. The more you know, the better decision you can take. Etc..).
Leave a comment

cecilia- March 22, 2012 at 11:27 am
gud vilket fint bord! vart har du köpt det? :)
Anneli- March 1, 2012 at 5:09 pm
Sa fint du har gjort det Camilla! Gleder meg til aa besoke leiligheten i sommer :)
Ellen PN- February 28, 2012 at 2:29 pm
Åh så fina galgar! :) var har du köpt dom? xx e
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE