Camilla header
5:49 pm - 16/03/2012

SEASIDE NAVY


Så här har jag sett ut på jobbet idag. Bilden är tagen en meter från vårt kontor i Nacka Strand, inte helt tråkig miljö att jobba i. Jag ska försöka visa er vad jag har på mig på jobbet så många dagar jag lyckas få min fina kollega Moa att agera fotograf.

Skjorta Rodebjer, shorts GANT, strumpbyxor Wolford, skor APC och datorfodral från GANT Ruggers samarbete med Tärnsjö Garveri.

This is how I’ve been dressed at work today. These pictures are taken one meter from our office in Nacka Strand, not exactly a boring environment to work in. I will try my best to show you how I’m dressed at work as many days as I can get my dear colleague Moa to take some pictures.

Shirt Rodebjer, shorts GANT, stocking Wolford, shoes APC, leather laptop case from GANT Rugger x Tärnsjö Garveri.

Leave a comment

P- March 17, 2012 at 10:22 pm
hej camilla, tack för en bra blogg! jag bara måste veta var du har köpt det lilla bordet med fjärilsmotiv? vore supertacksam för svar!
Lisa- March 16, 2012 at 10:14 pm
Fin du är!! Vad har du för stl i din skjorta? Hur tycker du att den är i stl?
Sofia- March 16, 2012 at 9:23 pm
Hej Camilla :) Er din Rodebjer skjorte i farven sort eller blå? Kram Sofia
Isabel- March 16, 2012 at 7:07 pm
Riktigt snyggt! Trevlig helg! :)
NEW POST: Columbine - DINNER TIME IN BARCELONA
VIEW POSTS - VIEW PROFILE