Camilla header
9:54 pm - 11/04/2012

TONIGHTIdag åkte jag direkt från jobbet min fina vän Rebeccas presslansering av hennes kollektion för SOLO. Jag gillar hur hon lyckas förmedla sin egen speciella stil i plagg som fortfarande är kommersiella och prisvärda. Mina favoriter var jeansshortsen och klänningarna, och jag älskar att hon satsat på knallgult. Bästa färgen. Kollektionen släpps på måndag i SOLO:s butiker.

Went directly from work to the press launch of Rebecca’s new clothing line for SOLO, and I love how she’s such an expert on making things that really feels “her” but that’s still commercial. I also love that she designed almost all items in bright yellow – the best color. The collection will be released on Monday in SOLO stores.

Leave a comment

can- May 6, 2012 at 9:20 pm
Enklaste men också bästa outfiten: skinnbrallor (superplus), högklackat och vit skjorta.
Sari- April 12, 2012 at 8:47 am
Dem gula jeansshortsen ser riktigt snygga ut!
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE