Camilla header
8:56 pm - 22/04/2012

SNAPSHOTS
Här är några av alla de bilderna som jag tagit med mobilen och Instagram den senaste tiden. Jag ser ett mönster av saker jag älskar: efterrätter, vänner, familjen, vatten, kontoret , böcker, stickade tröjor och min gata.

1. Jag tog med min yngsta lillasyster Linnea på Room 505-helg med Michaela och ett gäng tjejer. Här invaderade vi Boquerian och testade sangrian. 2. Signe tog väl hand om Linnea. 3. Urban Deli med min finaste C. 4. Milkshake-fantast som jag är utnämner jag Urban Delis till stans bästa. 5. Vad gör det att man ofta jobbar sent när man lämnar kontoret så här vackert? 6. Stockholms godaste marängefterrätt hittar du på Supper. 7. Min gata. 8. Bästa mailet att få: “Du har en privatorder i receptionen”. Här i form av “The Cable” från GANT Rugger. 9. På familjens landställe på Nämdö gömde pappa fina påskägg. 10. Bästa Jonas Joelson har skrivit en bok som jag sträckläste. Rekommenderas! 11. Norr Mälarstrand. Lyckan i att bo där.

Some images of things and people that I love, taken with my Iphone and Instagram. Desserts, friends, water, the office, my street, my family, knitted sweaters..

Leave a comment

Julia- April 25, 2012 at 5:59 pm
hej! the cable är så himla fin, vet du hur den är i storleken? om man är ca 36/38 i en tjejstorlek, vilken storlek tror du man bör satsa på då?
Julia- April 25, 2012 at 5:57 pm
The cable är så himla fin, vet du hur den är i storleken? Om man är en 36/38 i tjejstorlek, vilken storlek tror du man bör satsa på då?
MALIN- April 23, 2012 at 8:07 am
Härliga bilder Camilla! Vad heter du på Instagram om man vill följa dig? :)
amy- April 23, 2012 at 7:51 am
lovely pictures! www.thepinkshades.blogspot.com xx Amy.
NEW POST: Blame It On Fashion - BACK FROM VENICE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE