Camilla header
9:10 pm - 25/04/2012

FAVORITES: ADIDAS BY STELLA MCCARTNEYNi som läser bloggen ofta vet att jag är ett stort fan av Stella McCartney, och så även hennes kollektioner för Adidas. Det syns även på Adidas vanliga sportkollektioner att hon haft en bra inverkan på designutvecklingen – många referenser från Stellas kollektion plockas upp i den “vanliga” kollektionen, men lite mer nedtonat och klassiskt. Det måste vara det bästa typen av samarbete, när gästdesignern verkligen kan bidra med en designförnyelse för hela varumärket.

Här ovan är mina favoriter från höstkollektionen, som jag fick titta på hos Jung förra veckan. Allra bäst gillar jag träningsväskan i den perfekta blå färgen.

If you read my blog often, you know that I’m a huge Stella McCartney fan, and I love her collections for Adidas. If you look at the “regular” Adidas sport collections for autumn/winter, it seems to me that Stella’s collections influenced them in a really good way – a little less fashion than Stella’s collections but still great colors and soft, thin materials. That must be the best collaborations, when the guest designer actually influences a brand in a new and even better/modern direction.

These are my favorite pieces from the autumn/winter collections, that I previewed last week at Jung’s showroom. The piece I like the most is the bright blue bag.

Leave a comment

amy- April 26, 2012 at 3:08 pm
all such lovely stuff! www.thepinkshades.blogspot.com xx Amy.
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE