Camilla header
10:02 am - 30/04/2012

TAILOREDTvå plagg som gör en bra garderobsgrund är de perfekta svarta byxorna och den skräddade jackan. Ganska ofta får jag mail med stilfrågor av läsare som jobbar på advokatbyråer eller andra kontor där man måste hålla en viss klädkod, och då är den här typen av plagg bra. De har en hög modenivå men håller flera säsonger, samt är tillräckligt representativa för att bära på kontoret och möten. De här två plaggen är från Tigers höst.

Two garment that makes a great wardrobe basic is the perfect black pants and a tailored jacket. I quite often get emails with style questions from readers who work at law firms or other offices where you have to keep a certain dress code, and for that kind of dress code, these type of garments works well.  They have a high fashion level but will still lasts several seasons, and are sufficiently representative to wear at the office or important meetings with clients. These are both from Tiger FW 12.

Leave a comment

Elsa- May 5, 2012 at 8:32 am
Jag undrar bara vad du menar med tailored? For mig betyder det namligen uppsytt hos en skraddare.. I butiker finns val bara konfektion??? Har jag fel?
amy- May 1, 2012 at 8:04 am
great pants! www.thepinkshades.blogspot.com xx amy.
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE