Camilla header
2:27 pm - 23/05/2012

INSPIRING WOMEN: LINDA WAXIN


Jag får ofta mail och frågar av er läsare kring karriärtips inom PR och marknadsföring. Jag kommer att posta ett inlägg med mina fem bästa karriärstips senare i veckan, men tills dess tycker jag att ni ska läsa den här intervjun i bloggen som Freshnet har tillsammans med SEB, med en av mina yrkesförebilder Linda Waxin. Linda är VD för Edelman Sverige och en stor inspiration för mig och säkert många andra kvinnor i branschen. Läs hennes svar noga, eller skriv ut! Alla hennes tips är användbara.

I often get emails and comments with questions about career advice within PR and marketing. Later this week I will post my five best career advice here, but until then I think that all of you should read this interview (published in Freshnet and SEB’s blog) with one of my business role models, Linda Waxin. Linda is CEO of Edelman Sweden, and great source of inspiration for me and probably many other young women working with PR. Read her answers carefully or print the interview – her answers are more than useful.

Leave a comment

Nettan- May 23, 2012 at 7:11 pm
Hej! Jag läste att du är Sofia Hellqvidyd stylist och undrar om du har lust att dela med dig var klänningen som hon hade på dopet kommer från? Tack :)
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE