Camilla header
7:16 am - 29/05/2012

OFFICE INSPIRATION


Jag får många frågor om hur man klär sig på kontoret, och ofta kommer frågan om shorts upp. Det är självklart olika på olika arbetsplatser, men den här looken kör jag och mina yngre kollegor ofta på – korta shorts men skjorta och herrskor. Det blir en bra balans. Här på min stilsäkra kollega Moa som bossar över gant.se.

I often get emails and comments with questions about how to dress at work, and often questions about shorts. Every office and company has it’s own “rules”, of course, but my younger colleagues and I often dress in short shorts, a shirt and men’s shoes. The mix creates a great balance. This is my stylish colleague Moa, who handles our Swedish web shop.

Leave a comment

Amanda- May 30, 2012 at 8:19 pm
Var kommer skorna ifrån?
Julia- May 29, 2012 at 9:55 am
Herrskor kan både klä upp och ner, bästa skorna! Ps. Så roligt att du är tillbaka med nya inlägg. Xx
EMMA- May 29, 2012 at 7:27 am
Okej, testar igen, vad hände med ev. vinnare i tävlingen med maskara från MUS?!
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE