Camilla header
8:35 am - 03/06/2012

SUNDAY ACTIVITIES PART 2: DRINK, EAT, WRITE, DREAM, PLAN & READ
Jag älskar söndagar (som ni säkert förstått vid det här laget) och ser till att fylla dagen med mat, dryck, böcker, vänner, familj, randiga herrtröjor och massor av planer och drömmar.

I love sundays (as you may have understood by now) and I try to make sure to fill them with food, drinks, books, friends, family, striped men’s sweaters and a lot of plans and dreams.

Leave a comment

H- June 3, 2012 at 11:26 am
Hej Camilla! Jag är en sån som oftast ströläser genom olika bloggar och sällan kommenterar. Men idag vill jag göra ett undantag. Trillar in på din blogg lite då och då och det är alltid så kul att ta igen en massa blogginlägg som man missat och försöka läsa ikapp. Du verkar verkligen vara en genuin och go tjej i den här branschen. Läste intervjun med Linda Waxin som du länkade till. Det är verkligen sant som hon säger; "Uppmuntra andra, se andra, tro på andra, hjälp andra". Tycker att det även stämmer in bra på dig av det lilla man har sätt på bloggen. I en bransch som denna så tror jag stenhårt på att man bör hjälpa varandra istället för att prata skit bakom ryggen och sätta ut krokben på varann. Det slår bara tillbaka på ett eller annat sätt. Haft en halvtaskig dag men den blev genast bättre när jag besökte din blogg. Så tack! Och fortsätt vara du och vara grym på det du gör. Ville bara säga det. Ha en bra dag!
Aimelie- June 3, 2012 at 8:56 am
Love the mug with 'oooh cake time"! haha xx
NEW POST: Eddie - Pure foods pesto chips
VIEW POSTS - VIEW PROFILE