Camilla header
5:08 pm - 18/07/2012

SUMMER READING


Som många av er som följt bloggen ett tag vet, så älskar jag böcker och magasin. Att läsa är en av de få saker som får mig att slappna av och släppa tankarna på jobbet och min milslånga att göra-lista. Känslan av att försvinna in i en annan värld eller att ta del av andras historier eller livsöden är svårslagen, och jag läser helst boken från pärm till pärm. Den här veckan läser jag min begåvade vän Carolinas första bok “Den stora bankhärvan” för andra gången, “Morgon i Jenin” och Elle Interiör, som en avkoppling från alla modetidningar som jag annars plöjer.

As many of you know, I love books and magazines, and to read is almost the only thing that makes me relax and stop thinking about work or my never ending to do list. I totally escape to another world, and always read the book from the beginning to the end during the same day. This week I’m reading one of my close friends Carolina’s book “Den stora bankhärvan” for the second time, “Morgon i Jenin” and Elle Interiör, a great Swedish interior magazine.

Leave a comment

Paula- July 18, 2012 at 6:41 pm
Kan tipsa om Dorothy Koomson, Katarina Wennstam, Kristina Ohlsson och Sofie Sarenbrant om du behöver mer semesterläsning :)
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE