Camilla header
2:40 pm - 19/07/2012

INSTAWEEK – VACATION


1. På väg ut för middag – jacka från Acne, t-shirt och byxor från H&M Trend, väska vintage. 2 & 3. Middag på en av mina favoritrestauranger i Stockholm, Svartengrens. Tequiladrinkarna (riktig tequila, inte den du får på charterresan) och ostronen hör till favoriterna på menyn. 4. Innan vi lämnade stan smet jag in på H&M och testade igenom det nya som kommit in. 5. Det sista jag gjorde innan jag åkte ut till skärgården igen var att köpa med lite presenter till pappa från Östermalmshallen. Jag ville ta med alla de här vackra flaskorna ut.

1. On my way out for dinner in jacket from Acne, t-shirt and pants from H&M Trend, bag vintage. 2 & 3. Dinner at one of my favorite restaurants in Stockholm, Svartengrens. The  (real) tequila drinks and oysters are two of my favorite things on the menu. 4. Before I left the city for the islands, I tried on all the newly arrived pieces at H&M. 5. The last thing I did before taking the boat was to buy some gifts for my dad – I wanted to bring all these beautiful bottles.

Leave a comment

twoparter- July 28, 2012 at 4:27 pm
great insta-photos! your look great in this blue jacket and the yellow peplum dress is just amazing! crystal
flowerbombs- July 23, 2012 at 10:06 am
snyggdu och snyggjacka på första bilden!! :) kram/carro
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE