Camilla header
8:15 pm - 18/09/2012

NEW BEAUTY FAVORITES


Det är inte många branscher som har lika många nyhetslansering per månad som skönhetsbranschen, men det är inte alltid man tycker att nyheterna är så där extra fantastiska som man tycker att en nyhet ska vara för att lanseras stort världen över. Två produkter jag verkligen vill rekommendera efter att ha testat dem i en vecka är Costume Nationals nya doft ” So Nude” samt Lumenes nya “Illuminating anti-age BB cream spf 20″ (puh, kan skönhetsbranschen göra kortare produktnamn..).

Costume Nationals doft “So Nude” lyckas med att dofta både sensuellt och feminint men samtidigt ha en edge och attityd i sig. Jag kommer på mig själv med att dofta på min egen handled flera gånger om dagen, vilket alltid är ett bra tecken.

Lumenes BB-kräm fungerar som en vårdande dagkräm med anti-age-egenskaper (vilket egentligen betyder att den innehåller ingredienser som skyddar mot yttre påverkan samt förhindrar skador på huden), tunn foundation samt solskydd. Jag har varit skeptisk till BB-krämer eftersom jag vill ha en kräm som trots att den är vårdande ändå täcker och skapar en vacker yta på huden, men den här är verkligen över förväntan. Den täcker vad som ska täckas, ger lyster ochär både lättapplicerad och doftar gott. Jag är redan beroende av den.

Two newly launched beauty products I really want to recommend to you after testing them for a week are Costume National’s new fragrance “So Nude” and Lumene’s new “Illuminating Anti-aging BB Cream SPF 20″ (the beauty industry have to start create shorter product names ..).

Costume National’s fragrance “So Nude” manages to be both feminine and yet have an edge and stand out. I find myself smelling my own wrist several times a day, which is usually a good sign.

Lumene’s BB cream acts as a nourishing day cream with anti-aging properties (which more or less means that it contains ingredients that protect and prevents damage to the skin), light foundation and sunscreen. I’ve been skeptical about BB creams because I want a cream that even though it is caring yet covers and creates a beautiful finish to the skin, but this is really beyond expectations. It covers what should be covered, adds that perfect natural glow and is both easy to apply and smells good. I’m already addicted to it.

Leave a comment

Julia- September 24, 2012 at 8:56 am
Köpte BB-krämen och tycker att den funkar bra, tack för tipset. Dock tycker jag det är svårt att veta hur man ska sminka sig efter man lagt den. Använder Id:s mineralsmink, ska jag sminka som jag alltid gjort eller ska man tänka på något annat för att få så bra resultat som möjligt? Tack för en fantastisk blogg!
M- September 19, 2012 at 5:07 am
Vad står bb för?
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE