Camilla header
2:21 pm - 01/11/2012

BLACK TIE, SMOKEY EYE


Jag är nog inte den enda som ska på Halloween-fest den här veckan, och varje år frågar man sig samma sak: hur lyckas jag klä ut mig till något roligt och bra men samtidigt känna mig snygg (nej, inte hur lyckas jag ha så lite kläder som möjligt på mig!). Den ständiga stilikonen Giovanna Battaglia lyckades ovanligt bra på “Le Bal” som MAC och Carine Roitfeld höll i som en del av deras samarbete, där klädkoden var härliga “Black Tie, Smokey Eye”. Det är alltså bara att börja experimentera med den svarta eyelinern eller ännu bättre – ansiktfärg. Finns bland annat här.

I’m probably not the only one who’s attending some Halloween parties this week, and every year you ask yourself: how will I be able to dress up as something that’s clever and fun but still look good (and not only try to wear as little clothes as possible..). the amazing Giovanna Battaglia managed to make the perfect statement look at “Le Bal”, an event hosted by MAC and Carine Roitfeld as apart of their collaboration. The dress code was “Black Tie, Smokey Eye”. Love it.

Leave a comment

Emma- November 6, 2012 at 8:09 pm
Hej! Ska på ett bröllop i januari med klädkod smoking, jag skulle gärna ha en klänning med långa ärmar men har inte hittat någon fin. Har du något tips?
Hanna- November 4, 2012 at 8:13 pm
Är ju så sanslöst roligt att klä ut sig när man väl lyckats klura ut en idé, men innan dess är det rena helvetet och ALLT känns fel!
NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE