Camilla header
8:46 pm - 06/11/2012

WHEN DARK, GO BRIGHT

Ju mörkare det är ute, ju roligare är det att addera mer färg till din vanliga makeuprutin. En grå och kall tisdag som den här blir garanterat roligare om dina naglar har en snygg stark färg eller om du brassar på med ett snyggt läppstift. Mina favoriter just nu är underlack, nagellack och snabbtorkande överlack (“Good to go” – det bästa jag testat) från Essie, spegel från Marc by Marc Jacobs och läppstiftet “Full Fuschia” från MAC.

The darker it gets outside, the more fun it is to add some color to your makeup routine. A grey Tuesday like today wille be so much more fun with a bright nail color or lipstick. My favorite products right now: base coat, nail polish and fast drying top coat (“Good to Go” – the best one I’ve tried) from Essie, mirror from Marc by Marc Jacobs and the lipstick “Full Fuschia” from MAC.

Leave a comment

Lovisa- November 7, 2012 at 7:10 am
härliga färger! ska också använda mig av mer färg till vardags :) det. är ju så fint.
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE