Camilla header
7:06 am - 07/11/2012

BUDGET FAVORITES


Skönhetskedjan Kicks har precis lanserat en egen makeuplinje, som de skapat efter att ha gjort en stor undersökning bland skandinaviska kvinnor kring vår relation till skönhet och makeup. Ett intressant koncept, även om makeuplinjen inte innehåller någon revolutionernade ny produkt så erbjuder de ett bra bassortiment till bra kvalité för de låga priserna – antagligen precis det vi konsumenter efterfrågar. Jag har testat en del produkter och mina favoriter är nagellacken (det finns många snygga färger, som den här matta grå nyansen och den mörkt smaragdgröna nyansen) och rouget, som påminner om mitt favoritrouge “Orgasm” från Nars. Ett plus är även att alla produkter är parabenfria och inte testade på djur – något som man tycker borde vara en självklarhet 2012.

The Swedish beauty chain Kicks has just launched its own makeup line, which they created after conducting a major study among Scandinavian women about our relationship to beauty and makeup. An interesting concept, even if the makeup line contains no revolutionary new product, they offer a great basic range of good quality makeup products for affordable prices – probably exactly what their consumers demand. I’ve tested some of the products and my favorites are the nail polish (there come in many stylish colors, like this matte gray shade and the dark emerald green) the blush (a budget version of my favorite blush “Orgasm” from Nars). Also, all products are paraben free and not tested on animals – something I personally think all beauty brands should be able to offer their costumers 2012.

Leave a comment

Julia- November 8, 2012 at 11:19 am
Det där gröna måste jag spana in, tack för tipset! /J
helena- November 7, 2012 at 12:10 pm
Kul med budgettips! Vad heter rouget?
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE