Camilla header
9:14 am - 20/11/2012

CHRISTMAS WISH LIST #2: DETOX MASK LILY

En produkt jag är mycket nyfiken på är Detox-masken från Estelle & Thild, ett märke som jag trots att jag hört så mycket gott om det inte hunnit testa än. Det är ett svenskt skönhetsmärke  som är helt ekologiskt, och som har blivit otroligt populärt både i Sverige och utomlands på kort tid. Just masken har blivit väldigt omskriven och har varit slut varje gång jag försökt köpa den. Bara det är ju ett gott tecken..

Another product I’m very curious about is this Detox mask from Estelle & Thild, a brand I’ve heard so much good about but I haven’t had time to test yet. It’s a Swedish beauty brand that’s completely organic, and it has become incredibly popular both in Sweden and abroad in just a short time.  The Detox mask seems like one of their most popular products, as it’s usually sold out, which is usually a good sign!

 

Leave a comment

Paulina- November 24, 2012 at 6:34 pm
Hej! Jag läste att du började ta Zink som kosttillskott för ett tag sedan. Har du märkt någon skillnad på din hy (eller på något annat vis) sedan du började med det?
Julia- November 20, 2012 at 1:15 pm
Såg att den finns på Kicks hemsida och om du är medlem har de just nu 30 % rabatt på just den! http://www.kicks.se/estelle-thild-b61/hudvard/ansikte-c172/detox-mask-lily--p22144
NEW POST: Columbine - THE ART OF PACKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE