Camilla header
10:16 am - 26/11/2012

BOTTEGA VENETA SS 13 BEAUTY INSPIRATIONJust den här tiden på året är vi nog många som känner att man sett piggare och fräschare ut, och ofta är inspirationen för smink och hår inte på topp. Ett tips är att titta på SS 13-visningarna, och smygstarta vissa av skönhetstrenderna redan nu. En look som fungerar perfekt under vintern är den här från Bottega Veneta SS 13, eftersom den görs sig bästa på ej solbränd hy. Frisyren är även perfekt om du går andra dagen med torrshschampo (nej, du är inte ensam!), eftersom den behöver struktur.

Vad du behöver: Ljusreflekterande concealer, täckande men matt och lätt bas, ljust rosa rouge med lätt lyster, ögonfransböjare, brun förlängande mascara (looken ska vara naturlig, så ta bara ett lager), ett beigerosa läppglans helt utan glitter, highligter, torrschampo/Dust it och hårnålar.

This time a year, I’m probably not the only one who feel it’s not my prime time when it comes to beauty. As it gets darker outside, the inspirations for makeup and hair suddenly seems to fade as well. If you would like to become a little more inspired, I recommend you to take a look at the SS 13 shows, and particularly Bottega Veneta, as their beauty look works perfect on winter skin and messy not-washed-in-three-days-but-full-of-dry-shampoo-hair.

Get the look: Light reflecting concealer, light but covering foundation, light pink blush with some glow (but not glitter), eyelash curler, brown lengthening mascara (only apply one coat, as the look should feel natural), a beige/pink lipgloss without glitter, highlighter, dry shampoo/Dust it and hairpins.

Leave a comment

Hanna- November 28, 2012 at 8:07 am
Jag håller inte med de andra, tycker det finns nog med sådana bloggar redan. Fortsätt med skönhet! :)
Julia- November 27, 2012 at 2:51 pm
Jag önskar precis som Frida mer mode/karriär/inredning-inlägg utöver dina inlägg om skönhet (som är väldigt bra!). Kram
Hanna- November 27, 2012 at 8:26 am
Hej! Kan du tipsa om någon bra concealer (som är täckande men inte torkar ut huden). Gärna inte allt för dyr!
Frida- November 26, 2012 at 1:19 pm
Vad är anledningen till att din blogg gått och blivit en renodlad skönhetsblogg på sistone? Kan inte minnas jag senast läste ett mode/karriärs/inrednings/whatever-inlägg? Tappar intresset snart!
NEW POST: Eddie - Busy days!
VIEW POSTS - VIEW PROFILE