Camilla header
6:54 pm - 04/12/2012

OFFICE BEAUTY: STAY STRONG NAIL POLISH


Som ni säkert märkt eftersom jag uppdaterat dåligt den senaste veckan, så har jag haft en extremt intensiv period på jobbet (bland annat eftersom jag kommer att byta tjänst i början av 2013, vilket är otroligt spännande. Berättar mer om det i ett separat inlägg). Tack för att ni har förståelse för att mitt jobb alltid är prioriterat för mig och att jag gör mitt bästa för att också hinna med bloggen.

När jag har den här typen av stressiga perioder framför mig förbereder jag mig alltid skönhetsmässigt på söndagkvällen genom att måla naglarna i en neautral färg, med ordentligt underlack och överlack – för att det ska hålla i en hel vecka och låta mig fokusera på helt andra saker. Mitt favoritlack just nu är ett budgetalternativ från Max Factor, som sitter som berget och har en perfekt nude ton.

As you have probably noticed, I’ve had a busy week and I’m sorry for the lack of updates. I’m changing positions at work (so happy about the new position, I will tell you more in a separate post) and it’s been more than busy. Thanks for always understanding my lack of time and that you keep checking the blog out.

When I have these kind stressful weeks ahead of me, I always use Sunday night to prepare, beauty wise. I use a great base coat, my favorite nude nail polish from Max Factor (such a great price) and a top coat. 

Leave a comment

NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE