Camilla header
5:40 pm - 05/12/2012

BLOG UPDATENågra av er har frågat om bloggen blivit en renodlad skönhetsblogg, och svaret är nej, men skönhet kommer att vara minst 50% av bloggen framöver. Till det kommer det att bli lite mer mode och inblick i mitt liv och karriär (dock bara på avstånd då min nya position innebär att det jag jobbar med ligger långt fram i tiden och ofta är konfidentiellt)– men endast inblickar i mitt liv och jobb som har har just med mode och skönhet att göra. De här små förändringarna är för att bloggen ska ha en ännu tydligare inriktning och en ännu högre nivå – för er skull!  Saknar ni något eller undrar något är det som vanligt bara att kommentera. Hoppas att ni är med!

Some of you have asked if the blog has become a 100% beauty blog, and the answer is no, but beauty will be at least 50% of the blog’s content. In addition, it will be a little bit more fashion and some insight into my life and career (but only from a distance, as my new position includes a lot of confidential projects) – but only glimpses of my life and career that’s connected to fashion and beauty. These small changes are all for the aim to make sure the blog has a more clear focus and even higher level. If you are missing anything or have any questions, just post a comment. I hope you will enjoy it.

Photos: The Formula

Leave a comment

Sari- December 18, 2012 at 9:53 am
kul med skönhet, tummen upp!
Luciana Sereno- December 11, 2012 at 6:25 pm
Camilla, The blog is great!! Just accept the positive oppinions, forget the negative people, it's your blog, you're the queen!! I'm always here, and who really likes you and the blog will be too. Best wishes from Brazil!! Luci
Lollo- December 6, 2012 at 2:45 pm
Gu vilken fin bild på dig!!
Julia- December 6, 2012 at 11:25 am
Woho, vad roligt att höra. Grattis till din nya tjänst! Xx
helen- December 5, 2012 at 10:00 pm
Härligt! Har saknat dina uppdateringar :)
Lovisa- December 5, 2012 at 7:27 pm
låter toppen! du kan räkna med mig.
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE