Camilla header
1:11 pm - 02/01/2013

NEW JOB

Efter en kort julledighet är jag nu tillbaka på kontoret och så även här på bloggen. Som jag lovat er tidigare tänkte jag berätta om min nya position som jag börjar i mitten av februari. Jag har sen december 2011 jobbat som press- och informationsansvarig för Gant Sweden, som är ett dotterbolag till huvudbolaget Gant. Nu har jag blivit rekryterad till huvudkontoret, där jag ska jobba för och med Gants globala Creative Director Christopher Bastin (ja, det är den välklädda mannen på bilden). Min nya titel blir Creative Director Assistant, och mitt jobb kommer att gå ut på att fungera som en “högra hand” till Christopher, som är kreativt ansvarig för allt GANT gör globalt. Att få jobba mellan design och marknad på ett stort globalt modeföretag har alltid varit en dröm för mig, och jag är väldigt tacksam gentemot Gant och Christopher som gett mig den här möjligheten.

After a short but sweet winter break, I’m now back in the office and also here with you guys. As I promised you earlier, I will tell you about my new position as I’m starting in mid-February. I have since December 2011 been working as PR & Communication Coordinator at Gant Sweden, which is a subsidiary of the main company Gant. Now I have been recruited to the head office, where I will work for and with Gant’s global Creative Director Christopher Bastin (yes, it’s the well-dressed man in the picture). My new title is Creative Director Assistant, and my job will be to serve as a “right hand” to Christopher, who is responsible for everything creative GANT is doing, globally. I’m very grateful towards Gant and Christopher who has given me this chance to fulfill the dream I’ve always had of working between the design department and the marketing department of a great and global fashion company like Gant.

Pictures: GANT & Therese Sennerholt

Leave a comment

Emilia- January 2, 2013 at 6:21 pm
Grattis och lycka till! :)
Paula- January 2, 2013 at 5:02 pm
Fasiken vad häftigt, stort grattis! Jag är säker på att det kommer gå galant :)
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE