Camilla header
4:46 pm - 03/01/2013

PONY, BOW, RIBBON – GO!

*


Ett av de enklaste och finaste sätten att göra en vardagsfrisyr är att använda sig av ett siden- eller sammetsband, som man knyter runt en hög hästsvans eller bara fäster överhåret med. Antingen gör man det väldigt “uptown” och polerat med perfekta lockar och glansspray som på första bilden, eller så låter man håret vara lite vågigt, rufsigt och med struktur. Jag föredrar den sista bilden, eftersom kombinationen av det lite mer söta i bandet och strävheten i håret blir extra fint.

One of the easiest and most pretty ways to do a everyday hairstyle is to use a ribbon , preferably in velvet or silk, which you tie around a high ponytail, or just tie up a small part of your hair, like in the second picture. Either you do it very “uptown” and polished with perfect curls and shine spray, or let the hair be slightly wavy, tousled and with structure. I prefer the last picture, as the combination of the pretty element of the ribbon and the roughness of the hair makes it extra pretty.

Leave a comment

Lovisa- January 3, 2013 at 10:54 pm
Så fint! :)
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE