Camilla header
11:11 am - 07/01/2013

NAVIGATE HER


Varje söndagkväll försöker jag se till att ha en stund för mig själv, där jag förbereder mig för veckan som kommer. Jag gör fint hemma, tänder massor av ljus, lyssnar på bra musik, förbereder arbetsveckan genom att titta igenom vad som behöver göras och när, samt sist men inte minst – tar en timme till att göra mig själv fin. Jag gör manikyr, pedikyr, ansiktsmask och tvättar och fönar håret ordentligt. Det gör måndag morgon så mycket lättare. Igår ville jag pigga upp mig själv lite och körde på Essies “Navigate Her”, ett sommarlack som fungerar lika bra året runt. Every Sunday night I try to make sure to have a moment to myself, where I’m preparing for the coming week. I clean the apartment, light candles, listen to greta music, prepare for a new work week by planning what to do when and last but not least – I take at least one hour for some pampering. I do a manicure, pedicure, face masks and blow dry my hair to perfection. This hour might sound shallow, but it’s very relaxing at make sure that you don’t have to think about your looks for the rest of the work week. It also makes Monday morning so much more relaxing.  Yesterday, I needed to cheer myself up a bit and painted all nails with Essie’s ‘Navigate Her “, a summer shade that works well all year round. 

Leave a comment

Anna- January 9, 2013 at 1:42 pm
Vilken härlig färg på dina naglar. ESSIE har så många fina färger att man gärna skulle vilja ha alla. Grattis till ditt nya jobb!!! :)
Lovisa- January 7, 2013 at 12:50 pm
så fint!
NEW POST: BY FUNDA - CANDY STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE