Camilla header
1:41 pm - 11/01/2013

TONIGHT: ELLE AWARDS 2013

elle
Viktor Barth-Kron & Camilla Åstrand
Ikväll är det Elle-galan, vilket ska bli så roligt. Redan på den fina inbjudan ser man att det kommer bli en bra fest – älskar den. Så här såg det ut för två år sedan, 2011. Istället för kort klänning blir det ikväll en lång, svepande sak. Kan bli bra.

Tonight’s is the ELLE awards in Stockholm, and I’m really excited. The invitation is beautiful, and you can feel how much time and effort ELLE spends on this great evening. This picture above is from the awards two years ago, 2011, which was a great night. But tonight I’m planning on wearing a long evening dress. Looking forward.

Picture: Mathias Nordgren

Leave a comment

Michaela- January 14, 2013 at 7:20 am
Hej! Är du fortfarande tillsammans med Victor?
Lovisa- January 11, 2013 at 4:52 pm
Himla fin inbjudan ja! och långklänning låter fint.
Anna Lou- January 11, 2013 at 2:32 pm
You look lovely in this picture :) Look forward to seeing what you wear tonight! Check out my latest post on my new Alexander Wang Fabiana-lookalike shoes from ASOS: http://annalouelliott.blogspot.com/2013/01/today-i-bought.html Anna Lou X
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE