Camilla header
7:22 pm - 12/01/2013

THAT CARPET

Camilla Åstrand & Christopher Bastin

tumblr_mgizbtMcr91qcnl1ho1_500

Igår var det då dags för Elle-galan, och vilken gala det blev. Det var den bästa av de tre galor jag varit på, utan tvekan. Stort tack till Elle-gänget för den härliga kvällen. Mitt sällskap för kvällen var min stiliga boss-to-be.

Klänningen är från Nelly Trend (!) och väskan från Diane von Furstenberg.

Eftersom jag hade jobbat dygnet runt i ett par dagar med att klä andra gäster inför galan blev det till att göra mig i ordning på 45 minuter, och tyvärr tidig hemfärd eftersom jag var helt slutkörd. Sminket och naglarna är gjorda av Make up Store-teamet (tack William) och håret blev en snabb nödlösning med värmespolar som fick sitta i exakt sju minuter (alldeles för kort tid, egentligen ska de sitta i 20 minuter för bra resultat på tjockt hår). Lockarna borstade jag sedan ut lite försiktigt med min magiska Mason Pearson-borste och sprayade sedan lätt med hårspray från Moroccan Oil, som också ger glans.

So last night it was the Swedish ELLE Awards in Stockholm – and it was such a great night. Thanks a million to the ELLE team. My companion for the evening was my handsome boss-to-be.

I was wearing a dress from Nelly Trend and bag from Diane von Furstenberg.

Since I had worked around the clock for a few days to dress some other guests before the gala, I had only 45 minutes to get ready and I was so tired at the end of the gala I went straight home. Thanks to the Make up Store team and William for helping me out with makeup and nails. My hair was a emergency solution, where I used hot rollers for exactly seven minutes (too short!). I then brush the curls out gently with my magic Mason Pearson brush and spray lightly with hairspray from Moroccan Oil, which also adds shine.

Picture: Mathias Nordgren/ELLE

Leave a comment

Michaela- January 12, 2013 at 11:55 pm
Måste säga att du var en av de vackraste på ELLE-galan enligt mitt tycke. Lycka till med nya jobbet!
Ebba- January 12, 2013 at 9:11 pm
You look beautiful! I have been thinking about getting a hairbrush from mason pearson for a while now, but I do not know which one to get! Which one do you use or which one would you recommend? Also, where is the dress from?
NEW POST: BY FUNDA - MORNING BEAUTY ROUTINE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE