Camilla header
10:51 am - 17/01/2013

HELLO THERE, VACAY

Goa-IndiaImorgon tidigt åker jag på en veckas semester till Indien – det är så härligt att jag knappt kan tro att det är sant. Jag har inte varit på en vintersemester sedan jag var 18 på grund av studerande och jobbande, så jag minns knappt känslan av att få hoppa ur de trånga jeansen och den stickade tröjan för att kasta sig i havet i en bikini. Har någon av er något Goa-tips, så tar jag tacksamt emot det. Förutom att vila upp mig på stranden, äta god mat och bada så har jag tänkt att köpa smycken, gå på massage och göra diverse spa-behandlingar.

So, tomorrow it’s finally time for me to escape ice cold Sweden and hit the beaches of Goa, India. I’ve been longing for this trip for such a long time, and can’t believe it’s actually tomorrow morning. If you have any recommendations for where to eat or which spas to visit, let me know!

Leave a comment

ronja- March 9, 2013 at 11:03 pm
Såg inte bara lite härligt ut , då :)
CULTstyle- January 25, 2013 at 11:26 pm
Beautiful X cult-style.blogspot.com
Anna Lou- January 17, 2013 at 11:09 pm
Oh wow, looks amazing there. Hope you have a great time! Check out my latest post about my outfit being featured in British Vogue's Facebook gallery: http://annalouelliott.blogspot.com/2013/01/today-i-love-vogue-what-are-you-wearing.html Anna Lou X
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE