Camilla header
5:06 pm - 29/01/2013

GLOBAL BEAUTY: HIMALAYA HERBALS

2012-07-03 07.54.24

Nu är jag tillbaka i Stockholm och på kontoret efter en fantastisk vecka i Goa. Jag känner mig som en ny människa – Indien är verkligen bra för stressade själar.

Varje gång jag reser till ett nytt land brukar jag köpa på mig några lokala skönhetsprodukter, så även denna gång. Flygvärdinnorna på flighten ned tipsade om det naturliga budgetmärket Himalaya, som säljs på alla supermarkets. Det blev alltså deras rengörande serie som jag fick med mig hem – för den nätta summan av 20 svenska kronor totalt.

So, I’m back in Stockholm and the office after an amazing week in Goa. I feel like I’m reborn, I must have been so stressed out when leaving Stockholm. Every time I travel to a new place, I make sure to buy some local beauty products. This time, the flights attendants recommended me to buy the supermarket brand Himalaya, with herbal ingredients. I went for the purifying products, and payed around 3 dollars.

Leave a comment

Vickan- January 29, 2013 at 7:41 pm
Fick deras face wash i min Glossybox - riktigt bra!
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE