Camilla header
1:54 pm - 30/01/2013

STHLM FASHION WEEK

Camilla Åstrand

Direkt från en lång dag på kontoret till kvällsvisning på Berns – ni som hängt med ett tag vet att det är så modeveckorna brukar se ut för mig. Jag vinner därför inte direkt pris för snyggaste tjejen på modeveckan, men det finns det andra som gör så mycket bättre. Så här såg jag i alla fall ut på Hernández Cornets visning igår (som jag verkligen tycker att ni ska titta närmare på – den gröna kjolen och jackan var helt fantastiska).

Jag har dock lovat er att visa vardagsoutfits, so here we go: kappa från H&M Trend, kjol från Acne, silkesblus från Gant, skor från Topshop.

Håret är fönat med min favoritprodukt för tillfället – Macadamia Healing Oil Spray, som ger fukt och glans helt utan att tynga ner håret. Att den är i spray gör att man slipper få olja på händerna, vilket är perfekt för stressiga morgnar. Min lätta lilla solbränna verkar blixten ha trollat bort men jag lovar, den existerar.

Bilden är tagen av Mathias Nordgren/SP.

Directly from the a long day at the office to one of the late fashion shows – for those of you who’s been following this blog for a time knows that this is exactly how my fashion weeks usually works. So I will not win a a price for the hottest girl at the fashion week, but there’s so many other people doing that thing better.

But, I’ve promised you more everyday outfits posts, here we go: Coat from H&M Trend, skirt from Acne, silk shirt from Gant, shoes from Topshop.

I’ve blow dried my hair with my favorite product right now – Macadamia Healing Oil Spray, which adds moisture and shine without making the hair heavy or oily.

Leave a comment

Anna Lou- January 30, 2013 at 7:49 pm
Nice look - love the coat! Check out my latest post, about me being featured in Vogue's Street Chic gallery: http://annalouelliott.blogspot.com/2013/01/today-i-love-vogue-street-chic.html Anna Lou X
Fideli- January 30, 2013 at 2:30 pm
kan du inte lägga upp lite bilder från semestern? :)
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE