Camilla header
10:50 am - 04/02/2013

AT TIGER

Petter Lundgren & Camilla Åstrand

Okej, jag vet att jag ligger lite efter med bilderna från förra veckan. Det blev en helt galen vecka på jobbet, men nu är jag på banan igen.

Här är jag med grymma Petter från King på Tigers visning, den visningen man alltid ser mest fram emot. År efter år låter alla andra märken Tiger dominera modeveckan och man undrar nästan varför inget annat märke ser det stora PR-värdet i en visning med den festkänsla som Tiger alltid lyckas skapa. Det tar inte alls fokus från kollektionen, tvärt om. Självklart är det en budgetfråga men man önskar att fler svenska märken körde visningar á la Tiger, och kanske ännu hellre Malene Birger på Köpenhamns modevecka som alla ser fram emot och pratar om i veckor efteråt.

Oh well, kollektionen var i alla fall riktigt bra – ännu bättre på herr än dam i år tycker jag. På herr lyckas de skapa looks som både har hög modegrad men som ändå fungerar på deras kund, något som få lyckas med. Hatten av. På dam var ytterplaggen starkast, men klänningarna skapar inte ha-begär hos mig. Väskorna och skorna på dam var däremot grymma – jag ville ha precis allt.

Jag kom direkt från kontoret, som vanligt, och hade på mig stövlar från Acne, skinnbyxor från H&M och topp och kappa från Gant. Håret är preppat med torrschamp from Blow Pro och Nars rouge “Orgasm” står för allt glow.

Bild: Mathias Nordgren/SP.

So, I know I’m a little behind with the images from Stockholm Fashion Week, but here’s a picture from the Tiger fashion show of me and and one of favorite people in the industry right now – Petter. I love the collection, especially the men’s collection. I was wearing boots from Acne, leather pants from H&M and top and coat from Gant. My hair i full of Blow Pro’s dry schampoo and the glow is all from Nars blush “orgasm”

Leave a comment

Hanna- February 6, 2013 at 7:27 pm
Hej Camilla, Med tanke på dagens uppdrag granskning och det trendande #nätkärlek på twitter ville jag passa på och skicka lite sådant till dig! Jag brukar läsa din blogg och tycker att du alltid håller en så professionell nivå och att du håller en helt rätt distans till jobb, personliga saker etc. Keep up the good work och lycka till på nya jobbet! Hälsningar, Hanna i Umeå.
Emma- February 6, 2013 at 10:59 am
Kul med lite reflektioner kring modeveckan! Jag vet inte om det kan vara avsaknad av högre än gymnasieutbildning hos många modebloggare (jag vet att du inte titulerar dig som än sådan), men jag tycker att det är tråkigt att en kritisk granskning (och inte bara kritiskt i negativ bemärkelse) ofta saknas helt. Många nöjer sig med konstateranden som "det var bra" eller "inte så bra" och "mitt favoritplagg var", vilket absolut kan vara intressant, men inte väcker några vidare funderingar. Med det här vill jag alltså bara säga att det är givande att läsa dina inlägg och tacka för en välskriven blogg!
Anna Lou- February 4, 2013 at 1:29 pm
You look great. Love the contrast of the leather pants against the furry coat. Perfect! Check out my February wish list, including Smythson notebook, pink Acne boots and Topshop leather shorts: http://annalouelliott.blogspot.com/2013/02/today-i-want-february-wish-list.html Anna Lou X
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE