Camilla header
6:45 pm - 11/02/2013

BEAUTY: FAVORITE BUDGET FOUNDATION

Max-Factor-Facefinity-3in1-All-Day-Flawless-Foundation

 

Förra veckan testade jag en ny foundation, och sedan dess har jag varit helt fast. Den gör på riktigt att man ser lite lätt perfekt retuscherad ut (nej, kanske inte politisk korrekt att säga så men i februari är jag nog inte den enda som har den önskan), och är lätt att applicera samt håller hela arbetsdagen utan att kännas. Den är bättre än de flesta andra dyrare varianter jag testat, och då har jag testat många. Man behöver knappt concealer för att den täcker så bra – så perfekt för dig som vill att morgonrutinen ska gå snabbare.

Last week I tried a new foundation, and since then I’ve been totally hooked. It really makes you look like you’ve been slightly retouched (and yes, that’s a wish I have during February). It stays on all day and you feel like you are not wearing makeup at all. This foundation is far better than the most expensive brands I’ve tried, and believe me – I’ve tried many. And, you don’t really need concealer – if you’re in a hurry you will be fine with just a thin layer of this one.

Leave a comment

Ylva- March 25, 2013 at 8:25 pm
Camilla, saknar dina inlägg!
anna- March 21, 2013 at 9:58 am
Saknar dina inlägg! Framför allt dina outfits. Förstår om det är mycket att hållaigång bloggen och görakarriärpå ny tjänst samtidigt, men jag t´ror att du skulle behålla oss i din trogna läsarkrets även med sänkta ambitioner vad gäller bloggen! Dvs jag skulle hellre uppskatta en lite grynig mobilbild på dagens outfit än att vänta en månad på ett svinbra inlägg om beauty. Kram!
Vickan- March 16, 2013 at 5:42 pm
Saknar dina uppdateringar :(
f- February 21, 2013 at 3:02 pm
något orelaterat, men jag känner att jag behöver fråga någon som har koll (vilket du verkar ha), måste de aha-produkter jag använder komma ifrån samma märker, eller går det bra att kombinera olika?
Anna Lou- February 11, 2013 at 11:42 pm
Thanks for the recommendation, might have to give that a try! Check out my outfit post from today, wearing leather jacket, poppy red jumper and Isabel Marant Dicker boots: http://annalouelliott.blogspot.com/2013/02/today-im-wearing_11.html Anna Lou X
Hannah- February 11, 2013 at 11:00 pm
Bra tips! Har funderat på att införskaffa facefinity. Vilken nyans använder du?
NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE