Camilla header
8:27 pm - 25/03/2013

MONDAY AT THE OFFICE

bild-4 copyEfter första månaden på nya tjänsten har jag nu fått en lugn kväll över, och då blir jag så glad av att läsa era kommentarer där ni skriver att ni vet att jag har mycket med nya jobbet men att ni är okej med att jag bloggar mer sällan, bara jag uppdaterar. Ni är verkligen hängivna läsare, som har förståelse för att jag har intensiva jobbperioder. Det gör mig verkligen sugen på att fortsätta.

Så, här en liten bild från mitt skrivbord som jag tog imorse. Färsk leverans av tidningar (spanska Vogue är den tidningen som ger mig allra bäst inspiration för tillfället) inledde den här dagen, som fortsatte med designmöten och fitting på modellerna inför lookbooken för Pre-Spring 2014. Imorgon väntar plåtningen av lookbooken, call time 07.00. Ska bli så roligt – älskar verkligen mitt nya jobb och speciellt de kreativa delarna när man får vara med där den faktiska magin skapas, även om det är hårt jobb och tar upp större delen av mitt liv för tillfället. Ska försöka dela med mig lite mer av det, eftersom jag vet att ni är många vill hänga med lite bakom kulisserna (om inte, säg till!).

After a month at my new position I actually have a calm night and time to read your comments and emails. It makes me really happy to see that there’s so many of you that understand that it’s hard to find time for the blog when you have a new position like this one, but that you are happy as long as I update a couple of times times a week. Your comments really makes me want to continue and try to find time.

So, here’s a picture from my desk I took this morning. So my day started with a fresh delivery of fashion magazines (Vogue Spain is my current favorite) and continued with design meetings and then fitting for our Pre-Spring 14 lookbook. Tomorrow is the actual lookbook shoot, call time 7 am. I really love my new job, it’s really hard work and requires my full dedication but it’s so much worth it when you are actually a part of the creative process and have the possibility to learn from the talented people you work with. I will try to share a little bit more of my work days with you, as I think many of you are curious (if not, let me know!).

Leave a comment

Vickan- March 29, 2013 at 11:06 pm
Jaa, äntligen uppdatering! Tom två inlägg, det gillar jag!
Julia- March 27, 2013 at 10:23 am
Så glad att du är tillbaka!
Emilia- March 26, 2013 at 4:17 pm
Hurra äntligen är du tillbaka! :)
Lovisa- March 26, 2013 at 6:20 am
Jaaa det vill vi!!!!
Anna- March 25, 2013 at 8:41 pm
Jaaaa! Vad roligt med "comeback"!
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE