Camilla header
10:26 am - 26/03/2013

N-A-P BEAUTY: WISH LIST

Net-a-Porter Beauty Wishlist
Allas vår favoritsajt Net-a-Porter har nu äntligen börjat sälja skönhet, och det är lyckligtvis inte vilken skönhet som helst. Urvalet är mycket noga utvalt och känns som att det håller minst samma nivå som modeutbudet. Här är de produkterna som står högst upp på önskelistan:

1. Philip B “Stroke of Genious Round Brush”. Den här borsten ska vara en av de bästa fönborstarna för att få till den där mjuka, glansiga och naturliga föningen man så gärna vill komma åt.

2. Philip B “Hairbrush Cleaner”. För alla oss som älskar täta borstar av svinborst (som Mason Pearson) och även missbrukar torrschampo. Borstarna blir snabbt solkiga och smutsiga, och då är det här den perfekta räddningen.

3. Philip B “Katira Hair Masque”. En av de bästa uppbyggande inpackningarna på marknaden, som förutom att bygga upp och ge fukt även motarbetar frizz från luftfuktighet och fräschar upp hårfärgen.

4. Chantecaille “Gel Liner Pencil” i färgen Espresso. Jag älskar att markera ögonen med eyeliner, men tycker ofta att svart blir för hårt. Då är en rik, djupt brun färg bäst, och den här ser perfekt ut. Gel-liners ger också bättre precision och håller bättre – den här tål både vatten och fukt.

5. Aesop “Rejuvenate Intensive Body Balm”. Efter att ha blivit beroende av Macadamianöt-olja till håret är jag sjukt sugen på att testa om det fungerar lika bra för torr vinterhy. Här är oljan kombinerad med “aromatic Tangerine, Vanilla and Sandalwood” – låter som en fin kombination.

My favorite web shop Net-a-Porter finally launched their beauty section, even if I believe it’s more to come. The hand-picked selection of products are interesting and feels both exclusive and chosen by people who really know their beauty. The beauty level is absolutely in line with the fashion level. These products are on top of my wish list right now:

1. Philip B “Stroke of Genious Round Brush”. I’ve heard and read that this brush is one of the best brushes in the market to receive the perfect soft and natural blow out that so many of us so desperately try to achieve.

2. Philip B “Hairbrush Cleaner”. For all of us who loves our Mason Pearsons but also loves dry shampoo – this is suppose to be the tool saving us from dirty brushes. .

3. Philip B “Katira Hair Masque”. One of the best hair mask right now, as it locks in shine, revitalizes color AND fights humidity. No more frizz, thank you.

4. Chantecaille “Gel Liner Pencil” in the color Espresso. I my eyeliners and eye pencils, but sometimes black feels too heavy, espacially when you are pale. This Espresso colour is a rich, dark brown, perfect for spring. As it’s a gel liner, it’s easy to apply and stays through rain, stress and humid weather. 

5. Aesop “Rejuvenate Intensive Body Balm”. After becoming addicted to Macadamia oil for my hair, I’m really eager to try the oil for my dry winter skin. In this bady balm, the oil is combined with “aromatic Tangerine, Vanilla and Sandalwood” – sounds amazing to me.

Leave a comment

anna- March 28, 2013 at 9:52 am
Vilken är den bästa sminkborttagningen? Jag har Lancome nu och den är bra men "mjölkig", jag hade nog föredragit skum? Eller i alla fall om jag kunde använda fingrarna istället för rondeller! Tacksam för alla tips!
NEW POST: Eddie - Pure foods pesto chips
VIEW POSTS - VIEW PROFILE