Camilla header
8:23 am - 31/03/2013

BACKSTAGE HEROES

bild3 copybild2 copy bild copyI veckan plåtade vi som sagt lookbook på kontoret, och på plats hade vi en av Sveriges främsta makeupartister Kristina Kullenberg. Innan hon packade ihop sina tjugo neccessärer passade jag på att fota produkterna hon använde samt fråga om hennes bästa skönhetsprodukt just nu. Inget är så bra som att få tips från makeupartister – de har testat precis allt och vet vad som verkligen fungerar. Kristinas bästa tips var Chanels helt nya ögonfransböjare, som hon sa var betydligt bättre än Shu Uemuras (som för tillfället oftast anses som marknadens bästa och den jag själv använder). Den måste självklart testas. Intressant att se på bilderna ovan är att vi delar många favoritprodukter som jag tidigare tipsat er om, bland annat:

- Loréal Elnetts hårspray, fortfarande den bästa all around-sprayen.
- Batiste torrschampo, som inte ger någon färg utan bara gör den den ska göra och gör det bra.
- Håroljor från Kérastate och Morrocanoil (den från Kérastase är lite tyngre och rekommenderas för tjockare hår).
- Chanels Hydra Beauty Gel Cream (en helt underbar dagkräm för normal/kombinerad hud).
- Carmex lipbalm – denna klassiker ger perfekt naturlig glans på läpparna.

Tack Kristina för att jag fick kika runt i dina väskor.

During this weeks lookbook shoot at the office, we worked with one of Sweden’s best makeup artists Kristina Kullenberg. Before she packed her twenty beauty bags I took the opportunity to photograph the products she used and ask her about her best beauty products right now. Nothing is as good as getting advice from makeup artists – they have tried everything and know what really works. Kristina’s best tip was Chanel’s new eyelash curler, which she said was much better than Shu Uemuras (often considered as the best on the market and the one I use myself). Interesting to see in the pictures above is that we share many favorite products as I have previously wrote about, for example:

- Loreal Elnetts hairspray, the one and only.
-Batiste dry shampoo, no color, full effect.
-Hair oils from Kérastate and Morrocanoil (it from Kérastase is a bit heavier and is recommended for thicker hair).
-Chanel Hydra Beauty Gel Cream (an absolutely wonderful day cream for normal / combination skin).
-Carmex lip balm – this classic provides a perfect natural shine to the lips.

Thank you Kristina for letting me explore your beauty bags.

Leave a comment

Ann-Sofie- April 1, 2013 at 7:31 pm
Hej! Jag surfade runt o hamnade här på din blogg. Jag är på jakt efter en väska som du har på bild här på bloggen. Bilden är ganska gammal o jag undrar om du tröttnat på väskan o är intresserad av att sälja den. Maila mig! :) /Ann-Sofie
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE