Camilla header
4:17 pm - 03/04/2013

NEW YORK DELIVERY

2012-09-06 17.08.59När Columbine var i New York förra veckan bad jag henne köpa med Nars highlighter “Orgasm”, som hör till samma serie som mitt favoritrouge Orgasm från just Nars. Det är som en blandning mellan rouge och highlighter, och är perfekt för att förstärka kindbenen men ändå ge lite färg. Jag ska precis i detta nu stryka på lite extra innan jag och min kollega ska ut och äta middag..

When Columbine left for New York last week, I asked her to bring home Nars highlighter “Orgasm”, which is a great complimentary product to the Orgasm blush. It’s like a perfect mix of blusher and highlighter, and great for adding some extra “wow” when leaving the office and heading out for dinner – which is exactly what I’m planning to do right now..

Leave a comment

Isabel- April 5, 2013 at 1:08 pm
Du vet väl att du kan beställa Nars genom HQhair.com? Fri frakt världen över är det också! Allt du sparade på att Columbine importera åt dig är ynka 20 spänn. Dessutom behöver du inte förlita dig på andra som har vägarna förbi Sephora. Nars har ju faktiskt också en webshop (http://www.narscosmetics.eu/) åt oss Europa-bor, däremot är priserna lite högre än på HQhair men större sortiment.
Anna Lou- April 4, 2013 at 2:51 pm
Looks perfect. I've been thinking about getting this for a while, might have to give in! Check out my favourite 3 new perfumes for spring: http://annalouelliott.blogspot.com/2013/04/today-i-love-spring-perfumes.html Anna Lou X
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE