Camilla header
11:24 am - 25/06/2013

GOOD MORNING NEW YORK

NYC
Hello from New York and Standard East! I’m here with work for the campaign shoot of the SS 14 collection, can’t wait to get started. Will keep you posted.

(And sorry for my absence lately – work has been my 100% focus.. Will make it up to you guys).

Leave a comment

Ebba- June 27, 2013 at 12:58 pm
Hej Camilla! Till att börja med vill jag tacka för en toppen blogg även om du just nu lyser med din frånvaro. Jag har ett par frågor angående din utbildning, jag har läst igenom alla frågestunder och så vidare gällande den men hittar inget svar på det jag specifikt skulle vilja veta. Just nu skall jag börja sista året på gymnasiet där jag läser ekonomi. Jag är mycket intresserad av att gå den utbildningen du gick, antingen i Barcelona eller i Milano. Vad jag har förstått är tre år behövande om man skall lära sig lite mer ingående och kunna dra nytta av sin utbildning. Min fråga är helt enkelt, tror du att tre år behövs för att utbildningen skall vara till någon nytta? Jag kan redan grunderna inom marknadsföring och nästa år kommer jag vara marknadsföringsansvarig på ett uf-företag. Det känns onödigt både i tid och pengar om mycket av utbildningen går åt till att lära sig grunderna jag redan kan men samtidigt ännu mer onödigt om den ettåriga utbildningen inte kommer generera i att man lär sig det man behöver kunna osv. Förstår om det är svårt för dig att svara på men hade jätte gärna velat ha ett svar från en som är lite mer insatt i branchen. Min dröm är att jobba med pr på antingen en pr byrå som anordnar och arrangerar med modeveckor och sådant eller på ett modehus då jag verkligen brinner för mode. Kram kram och återigen tack!
NEW POST: Eddie - Busy days!
VIEW POSTS - VIEW PROFILE