Camilla header
1:00 pm - 08/07/2013

NEW YORK BEAUTY SHOPPING

2012-12-01 00.31.19 2012-12-01 00.32.51So (sadly!) I’m home from New York, could have stayed forever. Even though we were working 8 of 9 days it was so much fun and I really experienced so much of the city. I will try to update you of the highlights of the trip, even though I have to keep som of the work stuff secret as the campaign won’t be released until next year.

One of the days when we finished the fittings a little bit earlier, we went to Bergdorf Goodman for Bellinis and beauty shopping. One of the things I left with was my favorite body product ever – Laura Mercier Body & Bath Créme Brûlée Soufflé Body Cream – which is the most sensual scent ever when it touches your body. During summer, it’s the only scent you need. But be aware – it almost works too well and people will come up to you and tell you how great you smell. Not for the shy girls..

Tyvärr är jag nu hemma från New York, men jag hade helst aldrig lämnat den fantastiska staden. Även om vi jobbade åtta av nio dagar hann jag uppleva otroligt mycket av staden. Jag ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt, även om de mest spännande sakerna från själva jobbet måste hållas hemliga eftersom kampanjen inte kommer ut förrän nästa år.

En av fitting-dagarna när vi slutade lite tidigare åkte vi till Bergdorf Goodman där vi drack Bellinis och spenderade timmar på skönhetsavdelningen, inte direkt det tråkigaste jag gjort. En av de sakerna jag fick med mig hem var Laura Mercier Body & Bath Créme Brûlée Soufflé Body Cream – en av de mest sensuella dofter jag vet, speciellt när den suttit på huden ett tag. Under sommaren är det den enda doften man behöver, eftersom doften är ganska stark (men ljuvlig). Den är dock inget för blyga – den drar till dig beundrare..

Leave a comment

andrew ordon derm exclusive- May 7, 2014 at 12:04 pm
Hey ѵеry nice blog!
Clara- July 15, 2013 at 2:17 pm
I would love to hear more about your new job. What is it do in normal work and stuff like that. Do you have any education, and did you know anyone at Gant before you started? Big love from Denmark! ;)
Nadja- July 9, 2013 at 7:42 pm
HURRA! Du är tillbaka! Och den där krämen doftar dödligt gott, och precis som du skriver så drar den till sig beundrare från höger och vänster ;)
Astrid- July 8, 2013 at 8:43 pm
Could you PLEASE make a small guide to shopping (preferably things that are cheaper/better there)! I'm going there in two weeks, and you are my go to blog for everything, and would love your view on stuff! Love your blog
Julia- July 8, 2013 at 7:15 pm
Ser fram emot en comeback här på bloggen, du är alltid lika inspirerande. Trevlig sommar! X
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE