Camilla header
3:14 pm - 01/08/2013

SUMMER READING

2012-12-20 10.18.51Med till Italien hade jag de här två böckerna som jag verkligen kan rekommendera för semesterläsning. Med på resan hade jag även en hel del danska tidningar, där Eurowoman är en av favoriterna. En av de sakerna jag gillar med danska modetidningar för kvinnor är att de utgår från att läsaren är intelligent. Inga dumma artiklar om “hur man ska göra för att få den kille man vill ha”, utan intressanta personporträtt och inspirerande modejobb och plocksidor. Bara omslaget signalerar något helt annat än de plutande läppar och babydoll-svall men så ofta annars möts av i tidningshyllan.

When traveling to Italy, I brough these two books, which I really can recommend for vacation reading. I also brought some Danish magazines, which I really enjoy reading. Eurowman is one of my favorites. The best thing about most of the Danish fashion magazines for women are the way the approach the reader as an intelligent and thinking, modern human being. No “How to get the guy you want” or other stupid articles, instead you read about interesting people and get inspired by beautiful fashion stories and product pages. Well done, Denmark.

Leave a comment

Marie- August 2, 2013 at 7:18 am
SÅ roligt att du bloggar igen!
Lovisa- August 1, 2013 at 4:15 pm
ja tummen upp för danska tidningar!
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE